Blog

Tekintse meg aktuális munkáinkat a blogunkon!

Hazánkba érkezett az ablakmosás forradalmian új technológiája!

dátum: 2019. május 03.
A legnagyobb felfedezés az ablakmosás történetében a Reach & Wash System.

A legnagyobb felfedezés az ablakmosás történetében a Reach & Wash System. A nyugati országokban már régóta alkalmazott technológia mostantól hazánkban is teret hódít. Sikerének oka nagyon egyszerű: nagy magasságban, és nehezen elérhető helyeken is gyorsan és biztonságosan alkalmazható.

A Reach & Wash System használatakor különlegesen tervezett puha kefével mossák az ablakot, miközben 99,9%-ig megtisztított vizet juttatnak az üvegre. Az egyszerű csapvízben ásványi anyagok, nehéz fémek és szennyeződések találhatók. Bár ettől a víz emberi fogyasztásra alkalmas, bizonyára mindenki ismeri a jelenséget, hogy ablakmosáskor ez a víz az üvegen foltot hagy.

A R&W System egy ötlépcsős tisztítási technológiát alkalmaz, melynek eredményeképpen az üveg vegyszer nélkül is tökéletesen tiszta és foltmentes lesz. Így a rendszer teljesen környezetbarát, továbbá időt és pénzt is spórolhat vele.

A könnyen kihúzható üveg- ill. szénszálas rudaknak köszönhetően akár 25 méter magasságban is lehet mosni. Nincsen szükség sem állványra, sem alpintechnikára. A balesetveszélyes tisztítás ideje lejárt. Itt a gyors, biztonságos, gazdaságos és környezetbarát új megoldás!

A rendszer könnyen mozgatható, így bárhol lehet alkalmazni. Nagy üvegfelületek, mint bevásárlóközpontok, több emeletes ipari és kereskedelmi épületek, autószalonok, de családi házak, vagy akár társasházak üvegeinek tisztítására is kiválóan alkalmazható.

Minden háziasszony ismeri a felújítással, építkezéssel együtt járó koszt, melyet az ablakról csak nehéz munka árán, hosszú idő alatt lehet eltávolítani, különféle drága tisztítószerekkel.

Az R&W technológiával a családi házak ablakait akár 30 perc alatt le lehet mosni. Ráadásul nem csak az ablakokat, de garázskapukat, műanyag bejárati ajtókat, acél kazán ajtókat, sőtmég mohás háztetőt is tisztíthatunk vele.

A nyugati országokban az ablakmosók arról számoltak be, hogy ugyanazt a munkát kevesebb, mint fele idő alatt tudják elvégezni. Az épületkarbantartók szeretik az e fajta ablakmosást alkalmazni, mert az esetleges balesettel járó kockázatok minimálisra csökkenthetők. Ez egy igazi áttörés az ablakmosás történetében!

Gondolkozzunk tehát nagyban vagy kicsiben, ez a technológia mindenképpen időt, és pénzt spórolhat meg Önnek.