Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Milyen felületek tisztítását vállaljuk?
Bármilyen felületen alkalmazható a technológia. Üveg, fém, ház falakon mindegy, hogy festett, vakolt, gyöngykavics, műanyag lamellák az ablakon, vagy napelemek.
Milyen magasságig vállalunk takarítást?
21 méter magasságig tudunk a földön állva emelő kosár vagy alpin technika nélkül mosni. Emeletes házak esetében ez olyan 6 emelet magasságot jelent.
Milyen eszközöket használunk takarításainkhoz?
A mosásokhoz vizet melyet egy többlépcsős szűrési eljárás folyamán egy a NASA által kifejlesztett úgynevezett fordított ozmózis elven megtisztítjuk. Az így kapott víz 99.9%-os tisztaságú, mindenféle szennyeződéstől mentes, csepp és foltmentesen szárad. Illetve egy teleszkópos, szén- illetve üvegszálas rudat, mely segítségével juttatjuk ezt a vizet a megtisztítandó felületre, mely egy speciális kefével végződik.
Mennyibe kerül 1m2 üvegfelület mosása?
Erre a kérdésre sajnos csak akkor tudunk válaszolni, ha pontosan ismerjük a körülményeket. Kézzel vagy rendszerrel kell mosni? Milyen magasságig? Milyen szennyeződéseket kell eltávolítani. Van-e akadályozó tényező a mosás elvégzésében? Ez lehet például oszlopok, csövek,fák, parkoló autó, frissen ültetett palánták, vagy akár rendezvények, ami miatt csak éjszak lehet mosni. Ha minden információnak a birtokában vagyunk akkor tudunk csak árat mondani. Ám minden esetben forduljon hozzánk bizalommal , és kérje díjmentes helyszíni felmérésünket, és árajánlatunkat, melyet pár napon belül garantáltan el fogunk készíteni. AJÁNLATKÉRÉS ITT ( és oda navigál ha rkattint, illetve 06705958399 telefonszámon Hétfőtől péntekig 8:00-tól 18:00-ig.
Milyen gyakran kell mosatni?
Az épületeket érdemes legalább fél évente lemosatni, mert így nem lesz rajta olyan mértékü a szennyeződés, és sokkal könnyebben gyorsabban le lehet mosni. Így elképzelhető, hogy egy épület ami 5-6 havonta le van mosva az nem csak, hogy egész évben tündököl, de még a költségek sem jelentősebbek mintha, csak évente egyszer lenne lemosva.
Mennyire környezetbarát ez a technológia?
Mivel vegyszermentesen dolgozunk,a tisztított víznek köszönhetően az épületek mosásakor nem keletkezik több szennyeződés, mint mikor az eső lemossa a ház falát. Éppen ezért a mosáskor lefolyó vizet nem kell külön elvezetni, vagy összegyűjteni, az nyugodtan lefolyhat a járdára, és be a csatornába.
Milyen szolgáltatások rendelhetőek?
Az épület és homlokzat tisztítás valamint ablakmosás mellett egyre gyakrabban találkozunk olajfoltok eltávolításával, szendvicspanelek mosásával, csarnokok takarítása. Mindennapi munkáink közé tartozik a lépcsőházak napi takarítása, főleg nyáron a kukák mosása, és fertőtlenítése, télen a hó eltakarítás. Valamint az árnyékolók, napelemek és ereszcsatornák takarítása is.
Milyen garanciát vállalunk?
Fontosnak tartjuk a megrendelőink elégedettségét, hiszen minden jól végzett munkából, újabb megrendelés, és újabb ajánlások születnek. Éppen ezért munkánkra nagyon igényesek vagyunk, és még sosem volt elégedetlen ügyfelünk. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a munka végeztével minden esetben a megrendelővel, vagy annak képviselőjével ( kivitelezővel, műszakvezetővel…) az elvégzett munkát átnézzük, és ha bárhol szükséges akkor az adott részt újra tisztítjuk.
Esőben is lehet mosni?
Esőben nem a leg kényelmesebb mosni, de igen lehet, és az eredményt alapvetően nem befolyásolja. Mivel a felület tiszta lesz, így amint újra kisüt a nap és az megszárad, máris látszódik, milyen szép tiszta lett. Ezért nem kell félni attól sem ha a munkánk utáni napokban esik az eső. A munka ugyanis nem vész kárba. Hiszen ha mindent tisztára mosunk, akkor az eső sem tud koszt mosni a felületre, így ragyogóan tiszta marad minden.