Bemutatkozás

 

A Ma-ki Taki Kft. 2012 elején kezdte meg működését. A szakmai múltunk azonban ettől távolabbra mutat, hiszen Kovács Ádám, a cég vezető szakembere előtte három éven át Angliában dolgozott, ahol rövid időn belül elsajátította a fordított ozmózis elven működő tisztított vizes technológiával folyó ablakmosást. Ádám maximális precizitásra való törekvése már a kezdetek kezdetén megmutatkozott, a megrendelők mindig teljes elégedettséggel szóltak munkájáról.

 

keeping_your_business_clean_with_a_window_cleaner_in_toronto.jpg


Saját vállalkozásunk védjegye is a tökéletes tisztaság. Ádám mint vezető szakember nemcsak munkatársaitól várja el a maximális precizitást, hiszen önmagával szemben a legkritikusabb. Addig egyetlen munkát sem adunk át a megrendelőnek, amíg az ő elvárásainak nem felel meg minden téren. A magánszemély megrendelők esetében is ugyanazt a precizitást, gyorsaságot és rugalmasságot nyújtjuk, mint a nagy, akár többezer négyzetméteres ablakfelületettel bíró vállalati megrendelőknél.

A céget kecskeméti székhellyel alapítottuk meg, de az ország számos pontján vállalunk megrendeléseket rövid határidővel, versenyképes árakon. Sokszor azoknak, akik már mosattak épületet, első hallásra hihetetlenül olcsónak tűnnek az áraink, de már az első alkalommal bebizonyítjuk, hogy mindez tökéletes minőséget, precíz munkavégzést takar környezetbarát technológiával.

A Ma-ki Taki Kft.-vel folyamatosan a legjobb minőségért dolgozunk, fejlesztjük magunkat, többek között 2016 novembere óta DIGITÁLISAN FELKÉSZÜLT VÁLLALKOZÁS is vagyunk. 

 

Szolgáltatásainkkal állunk megrendelőink rendelkezésére, legyen szó bármilyen külső vagy belső üveg, fém, vakolat tisztításáról akár magánszemélyeknél vagy vállalatoknál. Számukra nem problémák, csak feladatok léteznek. 

Amennyiben Ön is úgy érzi, hogy szebb, tisztább környezetben szeretne élni, dolgozni, kérjen ajánlatot szolgáltatásaikra, várjuk megkeresését! 

 

Tisztelettel: 

Vörös-Kovács Katalin
ügyvezető 

és

Kovács Ádám
vezető szakember