Blog

Tekintse meg aktuális munkáinkat a blogunkon!

ÚJ TERMÉKÜNK: A fordított ozmózis víztisztító rendszer

dátum: 2019. május 15.
Büszkén jelenthetjük, hogy a mai naptól a sokak által keresett tisztított víz már nem csak az épültek mosásához érhető el, hiszen tudnak nálunk ugyanilyen fordított ozmózis technológiával dolgozó ivóvíz tisztító rendszert is rendelni a piacon a legkedvezőbb áron!

 RO 102-A fordított ozmózis víztisztító rendszer

 

Összes tartozékkal, házhoz szállítással: 76.194 Ft.

Kedvezményes ár: 59.995 Ft.

 

Az RO 102-A berendezés a fordított ozmózis technológiájával nyújt Önnek biztonságos, tiszta ivóvizet. Vegyi anyagok és elektromos áram használata nélkül biztosít prémium vízminőséget. Képes a vízből eltávolítani a szilárd anyagok 95%-át, a szerves anyagok valamint a baktériumok 99%-át.

Az RO 102-A egyszerre javítja a víz ízét és minőségét. 99%-kal csökkenti a víz klórtartalmát, kellemetlen szagát és a benne lévő lerakódásokat. Szintén kivonja a kemény vízre jellemző anyagokat, mint pl. az ólom, réz, bárium, króm, merkúrium, nátrium, kadmium, nitritek, nitrátok, stb…

Ez a kis berendezés észrevétlenül megfér a mosogató alatt. Segítségével karnyújtásnyira egészséges, jóízű ivóvizet találunk. A család teljes vízigényét kiszolgálja a készülék. Az RO102-A víztisztítót 12 literes tartállyal, minden alkatrésszel, beszerelési csomaggal, műanyag csővel és elegáns csappal szállítjuk.

Az RO 102-A vízszűrő rendszer segítségével a nap 24 órájában folyik a csapból megbízható minőségű, tiszta ivóvíz, családjának többé nem kell palackozott vizet vásárolnia az üzletben.

RO102-A  szűrőpatronok

 • 5 mikronos szűrő:
  Hatékonyan eltávolítja a vízből a nagyobb szennyeződéseket, vasat, homokot, stb.
 • Aktív szén szűrő:
  Kiszűri a klór és egyéb kémiai anyagok 99%-át. Fokozottan javítja a víz színét, ízét és illatát.
 • 1 mikronos szűrő:
  Hatékony szűrést végez a membrán előtt (annak védelmében) A membrán ezáltal 95%-os TDS csökkenést produkál.
 • Reverse Osmosis membrán:
  A TFC (thin film composite) membrán napi 80 gallon (302 liter) tiszta vizet állít elő. Eltávolítja a vízből az esetlegesen benne található nehézfémeket, klórt, vízkövet, nitrátot, arzént, baktériumokat, vasat, nitritet, stb.
 • Aktív szén utószűrő:
  A tisztított víz ízének és illatának tökéletes tisztaságáért. Csak az NSF által minősített szén utószűrőket használunk a víz garantáltan jó minőségéért.

Műszaki jellemzők:

Membrán: 80 GPD (gallon naponta) / 302 LPD (liter naponta)
Tiszta víz tartály: 3.2 gallons / 12 liter

Üzemi nyomás: 50 -100 psi (3,5 – 7 Bar)
Méretek: 37 (Szé) x 45(Ma)  x 20 (Mé) cm - berendezés
              28 (Szé) x 28(Ma)  x 35 (Mé) cm - tartály 
Tömeg: 8 kg - berendezés
            4 kg – tartály

 

RO 929 Irodai fordított ozmózis víztisztító rendszer

 RO 929 Irodai fordított ozmózis víztisztító rendszer.jpg

Összes tartozékkal, házhoz szállítással: 297.180 forint.

Kedvezményes ár: 228.600 Ft.

RO (reverz ozmózis) rendszerű, irodai álló ivóvíz-adagoló automata. Egybeépített, lezárt, biztonságos rendszer, digitális vezérléssel, hőmérsékletszabályozással (hűtés, fűtés, normál víz), praktikus, esztétikus design-al.
Iskolák, óvodák, közösségek ideális ivóvíz forrása. Egy gombnyomással elérhető a tiszta víz!
Oda tervezték, ahol folyamatosan szükség van hideg, meleg és szobahőmérsékletű ivóvízre. (Nem szódás!) Háztartásban, irodában, és intézményekben egyaránt optimálisan használható. A nap 24 órájában gondoskodik a friss, egészséges ivóvízről. Hűti, fűti és normál hőmérsékletű vizet ad. Egymástól független hideg-meleg kapcsolóval rendelkezik, 98°C-ig újrafűt, illetve automatikusan lekapcsol, ha a tartály üres. Beépített úszószelep akadályozza a túlcsordulást. Azonnal lehet a segítségével levest, teát, kávét készíteni vagy hűs, egészséges, finom vizet fogyasztani. Mikroprocesszoros irányítással működik ez a háromhőmérsékletű, RO rendszerű irodai álló ivóvíz-adagoló automata.


Felépítése: 2 előszűrő + RO szűrő + utószénszűrő + beépített tartály + beszerelési tartozékok + szivattyú + hideg víz + meleg víz + szobahőmérsékletű víz + kompresszor + LED kijelző
Mérete: magas/mély/széles: 105/32/40 cm.

Működési feltétel: min. 3 bar nyomás. Vezetékes víz rákötést, szennyvízelvezetést, 220V-os csatlakozást igényel. A fal és az adagoló automata között legalább 5 cm szabad helyet szükséges biztosítani. Napfénytől védett helyen szükséges elhelyezni a készüléket.

Teljesítménye:
10 liter/óra (víznyomástól és szennyezettségtől függően).
Hűtési kapacitás: 5,5 liter/óra, a hűtött víz 10 °C alatti.
Melegítési kapacitás: 8 liter/óra.

 

Minden berendezés beszereléséhez tudunk szakembert ajánlani korrekt áron, garanciával, aki akár a szűrőcseréket is majd elvégzi.

Fenntartási árak 3 éves átlagban, az összes szűrőcseréket számolva:

 

Konyhai gép RO 102-A: 10.260 Ft/év

Irodai gép RO 929: 12.430 Ft/év

 

Videó az RO technológiáról:

http://webshop.biocomag.ch/videos/videos.htm

 


Amennyiben több berendezésre van igény, további árkedvezményeket lehet elérni, illetve az egészségtámogató és helyreállító termékeinkre is nagy kedvezményt tudunk biztosítani.


Bővebb, részletes információ:

Vörös-Kovács Katalin 20-23-28-340