Szolgáltatások

Tevékenység

A Ma-ki Taki Kft. fő profilja a fordított ozmózis elven működő tisztított vizes technológiával végzett nagy felületű ablakmosás. A technológia egyedisége és precizitása a felhasznált vízben rejlik. A vizet többlépcsős szűrési eljárás folyamán egy a NASA által kifejlesztett, úgynevezett fordított ozmózis elven megtisztítják. Az így kapott víz 99,9%-os tisztaságú, mindenféle szennyeződéstől mentes, nincs benne semmilyen ásványi anyag, csepp- és foltmentesen szárad.

A mosáshoz szén-, illetve üvegszálas teleszkópos rudat használnak a szakemberek, a vizet a rúd végén lévő speciális kefe juttatja a megtisztítandó felületre. A teleszkóp lehetőséget ad arra, hogy akár a földről 21 méter magasságig – alpintechnika és állványépítés nélkül – könnyedén elérjék a kívánt ablakfelületet. Ha ennél is magasabb felületről van szó, akkor a technológiát ötvözik az emelőkosaras vagy állványos technikával.

Ez a fordított ozmózis elven működő technológia még sokak számára ismeretlen, holott évek óta világszerte alkalmazzák. A tökéletes tisztaság mellett további előnye még, hogy gyors munkavégzést és kreatív megoldásokat biztosít a különleges kialakítású épületek ablakfelületeinek mosására.

Az alpintechnikával szemben lényegesen olcsóbb és gyorsabb. Míg egy alpinista szakember egy ablakot lemos, addig a Ma-ki Taki Kft. szakembere húszat, ugyanolyan, ha nem tökéletesebb minőségben. Kreatív megoldásokra is kiváló. Sokszor elsőre bonyolultnak tűnő felületek tisztítása egyszerűen és olcsón megoldható ezzel a vizes technológiával.

RO berendezés működési elve: Az előkezelt nyersvíz a membránházba szerelt, speciálisan felcsévélt membránok közé jut. A nagy szennyezett víz itt kettéválik az alábbi részáramra:

  • permeátum: a tiszta víz , amely a membránon átjutva, nyomását veszítve, spirál alakban a központi csövön összegyűlve szabad kifolyással távozik 
  • koncentrátum: a membrán felületén palástirányban végigszaladó szennyeződésben egyre nagyobb töménységű víz, a belépőhöz hasonló nyomáson a membrán túloldalán távozik.
A Ma-ki Taki Kft. ezen kívül más takarító szolgáltatással is áll ügyfelei rendelkezésére.

Vállalja: