Ablakmosás

A Ma-ki Taki Kft. a magasban lévő, nehezen elérhető ablakok, fix üveg felületek mosásának specialistája, erre kifejlesztett tisztító eszközeinkkel oldjuk meg a lehetetlennek tűnő felületek ipari takarítását.

McDonald’s Gyöngyös, ablakmosás

Ipari takarítás mellett a kisebb megrendelők és egyéb épületek kézi ablakmosását állványról 8 méter magasságig tudjuk vállalni. Mivel saját állvánnyal rendelkezünk így bármikor tudjuk alkalmazni, nem kell kölcsönzők szabad kapacitásra sem várni. Tisztított vizes technológiával viszont 21 méter magasságig tudunk mosni. Vannak korlátozó tényezők, melyek fennállása esetén csak kézi mosással tudunk dolgozni, ilyen például az épület előtt úttest van, vagy bármilyen egyéb akadályozó tényező ami miatt nem lehet oda állni. Ha az üveg felületen zsaluzia van vagy csövek futnak előtte, akkor a teleszkópos rúd kefe része nem tud az üvegfelülethez férni, ezekben az esetekben viszont állvánnyal és kézi mosással tudjuk 8 m magasságig elvégezni a munkát, az e feletti részeket emelőkosár és annak kezelője bérlése mellett tudjuk vállalni.

Four Points by Sheraton Hotel, Kecskemét, üveg felületek mosása

Four Points by Sheraton Hotel, Kecskemét, üveg felületek mosása

Ezen technikákat társasházi lépcsőházaknál, szállodáknál, sportcsarnokoknál, uszoda- és wellnes központoknál tudjuk alkalmazni, tehát bárhol, ahol ablak és üveg felületek vannak.

Kincsem Park, Budapest, ablakfelület mosás