Társasházak, lakótömbök takarítása, ablakmosás

Vállaljuk társasházak, lakóparkok heti rendszerességű, teljes körű takarítását, vagy egyedi megbízás alapján bővebb szolgáltatásokra is van lehetőség, melynek keretein belül vállaljuk ablakok mosását, postaládák, kapcsolószekrények, csővezetékek tisztítását, téli időszakban jégmentesítést, hóeltakarítást, nyári időszakban -a kevés cég által vállalt- szeméttárolók és kukák mosását, fertőtlenítését.

Az állandó lépcsőházainkban heti rendszerességgel, egy, illetve két alkalommal megegyezés szerint végezzük a következő feladatokat:  felsöprés, felmosás, korlátok tisztítása szükség szerint, bejárati ajtók üvegeinek tisztítása, lábtörlők kirázása, járdák söprése, szemétszedés, pókhálózás szükség szerint, társasházhoz tartozó kertek tisztán tartása (amennyiben van), ősszel falevél összegyűjtése, szeméttároló edények kihúzása és ürítésük után visszahúzása a tároló helyiségekbe, takarítás a szeméttároló helyiségben és a szeméttároló edények körül.
Félévente: postaládák, kapcsoló szekrények tisztítása, poroltók, tűzcsapok tisztítása, pókhálózás, korlátok, csövek portalanítása, törlése, lámpaburák, villanykapcsolók tisztítása, lépcsőház üvegfelületeinek külső-belső tisztítása, közös helyiségek, folyosók takarítása, kukák kimosása, fertőtlenítése.
Téli időszakban: hó eltakarítás, jég- és csúszásmentesítés a járdákon, lejárón és a parkolóban időjárástól függően akár minden nap (külön díjazással).

Frissen takarított lépcsőházi bejárat

Takarítószereket, és eszközöket minden esetben mi visszük, és az adott lépcsőházakban tároljuk, és csak ott használjuk. A hóeltakarításhoz és a kertgondozáshoz szintén mi álljuk az eszközöket, gépeket (hómaró, lombfúvó, fűnyíró stb.), ám a jég és csúszásmentesítő anyagot megrendeljük, alkalmazzuk, de annak árát a társasház felé tovább számlázzuk.

...és minden egyebet vállalunk, amiben a közös képviselővel, illetve általuk a lakókkal megegyezünk.